Asistenca

Novice

Zakaj ne bi skupaj prihranili vaš čas in denar?

RCM d.o.o. - Carinjenje non-stop

Zakaj ne bi skupaj prihranili vaš čas in denar?

S pomočjo četrt stoletja dolgih izkušenj in odlično ekipo strokovnjakov skrbimo, da za naše uvoznike in njihove prevoznike nudimo najbolj optimalne logistične rešitve.

Verjetno se boste strinjali, da so v sektorju logistike časovni prihranki prav tako pomembni kot finančni, če poenostavimo, čas je denar.

Zakaj podjetje RCM in zakaj cariniti v Sloveniji?

Slovenija je ena redkih evropskih držav, ki ponuja možnosti carinjenja 24/7. Naše podjetje s pridobitvijo dovoljenja za poenostavljene carinske postopke, kar na dveh lokacijah (RCM d.o.o, PE Gruškovje in RCM d.o.o., PE Obrežje) nudi možnost 24 – urnega carinjenja.

Naši obstoječi poslovni partnerji se torej zavedajo prednosti 24 - urnega carinjenja na naših poslovnih enotah na slovensko-hrvaški meji, v primerjavi s kraji carinjenja Spielfeld, Suben, Bad Reichenhall, etc.

 

 

Časovni prihranki:

  • Idealna geografska lega slovenskih mejnih prehodov Gruškovje in Obrežje in možnost carinjenja 24/7.
  • Obe naši obmejni poslovni se nahajata na dveh glavnih cestnih povezavah, ki vodita iz Bosne in Hercegovine ter Srbije, in drugih balkanskih držav v Avstrijo, Nemčijo in druge Evropske države. Torej so vaši prevozniki s carinjenjem v Sloveniji brez dodatnih poti oz. km.
  • Oddaljenost parkirišča od mesta carinjenja zgolj 100 m.
  • Povprečen čas carinjenja 30 min.

Finančni prihranki:

  • Izkoristite prednosti EU zakonodaje in si zagotovite odlog plačila DDV-ja ob uvozu s carinjenjem v Sloveniji. Izboljšali boste likvidnost vašega podjetja zaradi oprostitve plačila DDV-ja ob uvozu.
  • Prevozniku je omogočen direkten raztovor v državi končnega prejemnika.
  • Uvoznikom nudimo možnost davčnega zastopanja.
  • Prihranite stroške skladiščenja in se poslužujte dobave just in time.

Za vse, ki koristite pomorski promet, pa smo za vas s svojo poslovno enoto locirani tudi v neposredni bližini Luke Koper. Luka Koper ima odlične prometne povezave (za pomorski, železniški in cestni promet) in najboljše tranzitne čase.

Zakaj ne bi skupaj prihranili vaš čas in denar?

 

Ekipa RCM

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

Spedicija.hr