Asistenca

Novice

3. april 2023

Naš prispevek v reviji Eko dežela

Naš prispevek v reviji Eko dežela

Tokrat se vam predstavljamo v reviji Eko dežela.  Lani smo prestopili med srednje velika podjetja, vendar to ni vplivalo na ključno konkurenčno prednost - odzivnost in korekten odnos do strank ter poslovnih partnerjev. Prilagodili smo se razmeram na trgu in se razvili v enega bolj inovativnih in dinamičnih logističnih ponudnikov v Sloveniji.

V RCM, d. o. o., smo v letu 2022 beležili rekordno poslovanje, a kljub temu ostajamo trdo na tleh. S svojo zanesljivostjo in profesionalnostjo smo si pridobil zaupanje številnih strank in partnerjev ter se uveljavili kot ključno podjetje na trgu logistike, transporta in carinskega skladiščenja.

Kaj vse smo zapisali, pa si preberite tudi v novi izdaji revije Eko dežela.

https://www.ekodezela.si/

 

Članek:

" Podjetje je doseglo rekordno poslovanje konec leta 2022, saj je beležilo kar 55 % prihodkovne rasti, preseglo 29 milijonov evrov prihodkov in zaposlovalo 80 zaposlenih na 6 različnih lokacijah v Sloveniji. Njihovi špediterji so lani posredovali pri 65.373 carinskih postopkih, kapacitete carinskega skladišča na Kozini pa so bile v celoti zasedene.

Ti dosežki kažejo, kako uspešno se je podjetje, ki se je sprva specializiralo za carinsko posredovanje, razvilo v ponudnika celovitih logističnih storitev. V podjetju so imetniki carinskih dovoljenj, ki njihovim poslovnim partnerjem v okviru davčnega in carinskega zastopanja nudijo možnost odloga plačila carinskih in davčnih dajatev ob uvozu. Svojim poslovnim partnerjem omogočajo, da razbremenijo svoj denarni tok in likvidna sredstva preusmerijo v naložbe. Podjetje se ponaša s strokovnostjo, izkušnjami in dejavno mrežo poslovnih partnerjev, ki jo podpira najnovejša tehnologija, in tako v celoti zadovoljuje potrebe svojih strank pri odpremi blaga v različna geografska področja po svetu. 

Generalni direktor Dejan Sušnik poudarja, da je geografska lokacija podjetja RCM, d. o. o,. edinstvena in omogoča preprost dostop do glavnih cest, avtocest in pristanišč. S tem lahko zagotavljajo hitro in pravočasno dostavo časovno občutljivih pošiljk in tako nudijo najboljšo podporo svojim strankam. V RCM v letu 2023 načrtujejo zmerno rast poslovanja – tako iz naslova nove skladiščne dejavnosti podjetja kot tudi s širitvijo obsega obstoječega poslovanja. V podjetju zaključujejo naložbo v novo upravno stavbo podjetja na Prevaljah in napovedujejo selitev v aprilu. Jasno imajo zastavljene tudi srednjeročne poslovne in razvojne cilje, ki jih tudi prilagajajo potrebam svojih strank in delovanju trga. Zato se v podjetju spogledujejo z izzivi vstopa na tuje trge, kjer do zdaj niso bili prisotni, in širitvijo poslovanja na skladiščni del. S korektnim odnosom do notranjih in zunanjih deležnikov ter poudarkom na odzivnosti želijo doseči nadaljnjo kontinuirano zmerno rast v prihodnosti."

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

Spedicija.hr
Sodobni carinsko skladiščni center v OIC Hrpelje v Kozini na površini z več kot 15.000 m².