Asistenca

Novice

18. oktober 2023

RCM d.o.o. na lestvici TOP 101 najuspešnejših podjetij slovenski logistiki in transportu

RCM d.o.o. na lestvici TOP 101 najuspešnejših podjetij slovenski logistiki in transportu

S ponosom sporočamo, da se je naše podjetje RCM d.o.o. uvrstilo med največja in najuspešnejša podjetja v slovenski logistiki in transportu.

Na lestvici "TOP 101 največjih logističnih podjetij" smo se uvrstili na 41. mesto. Lestvica TOP 101 največjih logistov v Sloveniji predstavlja izjemno pomemben kazalnik naše uspešnosti in vpliva v logistični in transportni industriji.

 

S predanostjo, strokovnostjo ter nenehnimi naložbami v izboljšanje naših storitev smo se uvrstili v zlato sredino med izbranimi podjetji. Naše podjetje RCM d.o.o. se ukvarja s celovitimi logističnimi rešitvami, vključno s skladiščenjem, prevozom, carinjenjem in drugimi logističnimi storitvami.

Naša sposobnost zagotavljanja zanesljivih in učinkovitih storitev je prispevala k naši uvrstitvi na lestvico TOP 101 največjih logistov v Sloveniji.

Zahvaljujemo se vsem poslovnim partnerjem za zaupanje, hkrati pa se zavezujemo k nadaljnjemu razvoju in krepitvi našega položaja v slovenski logistični panogi ter k zagotavljanju kakovostnih storitev našim strankam.

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

Spedicija.hr
Sodobni carinsko skladiščni center v OIC Hrpelje v Kozini na površini z več kot 15.000 m².