Asistenca

Novice

27. marec 2024

Ponosno razširjamo skladiščne kapacitete v carinskem skladišču PE Hrpelje-Kozina!

Ponosno razširjamo skladiščne kapacitete v carinskem skladišču PE Hrpelje-Kozina!

Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo v podjetju RCM d.o.o. uspešno zaključili razširitev skladiščnih kapacitet v našem carinskem skladišču v PE Hrpelje-Kozina. Pridobili smo dodatnih 1000 m2 skladiščne površine, kar nam omogoča, da še bolje poskrbimo za potrebe naših dragocenih kupcev in nudimo optimalne skladiščne rešitve za blago iz tretjih držav. 

Razširjeno skladišče ponuja

Povečana skladiščna kapaciteta:

Dodatnih 1000 m2 prostora pomeni, da lahko sprejmemo več blaga in zagotovimo nemoteno skladiščenje tudi ob povečanem obsegu poslovanja.

 

Sodobna oprema in infrastruktura:

Skladišče je opremljeno z najsodobnejšo skladiščno opremo in infrastrukturo, ki zagotavlja varno, ustrezno in učinkovito hrambo vašega blaga.

Ugodna lokacija:

Skladišče se nahaja v Kozini, v neposredni bližini avtocestnega priključka, kar omogoča enostaven dostop in hitro dostavo blaga do končnih destinacij.

Izkušeno in strokovno osebje:

Naša ekipa strokovno usposobljenih sodelavcev vam bo z veseljem pomagala pri vseh vprašanjih in vam svetovala o optimalnih skladiščnih rešitvah, prilagojenih vašim specifičnim potrebam. 

 

Z razširitvijo skladiščnih kapacitet v PE Hrpelje-Kozina še dodatno utrjujemo našo vodilno pozicijo na slovenskem trgu skladiščnih in logističnih storitev. 

 

Ponosni smo, da lahko našim kupcem ponudimo še bolj celovite in fleksibilne rešitve za skladiščenje blaga, ki jim omogočajo nemoteno poslovanje in rast. Vabimo vas, da se nam oglasite in se prepričate o sami kakovosti naših storitev. Z veseljem vam bomo predstavili naše skladišče in vam posredovali vse potrebne informacije.

Kontaktirajte nas na info@rcm.si ali obiščite spletno stran www.skladisci.si.

 

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

Spedicija.hr
Sodobni carinsko skladiščni center v OIC Hrpelje v Kozini na površini z več kot 15.000 m².