Asistenca

Novice

Sistem najave tovornih vozil v pristanišču 1 september 2021

Sistem najave tovornih vozil v pristanišču

FAQ

V tokratnem prispevku smo za vse voznike tovornih vozil, ki ste namenjeni v Luko Koper in ste novinec na tem področju pripravili kratek vodnik. Nemalokrat se vozniki tovornih vozil obračate na naše podjetje, v zvezi z nejasnostmi na področju vstopa v pristanišče.


Novost v Luki Koper za kontejnerska tovorna vozila 8 julij 2021

Novost v Luki Koper za kontejnerska tovorna vozila

Odprli še tretji bertoški vhod v Luko Koper

Včeraj je uradno odprl svoja vrata še tretji, bertoški vhod v koprsko pristanišče. Namenjen bo predvsem kontejnerskim tovornim vozilom, ki predstavljajo 53 % vseh tovornih vozil, ki vstopajo v Luko Koper.

S podpisom pogodbe vse bližje drugemu tiru 12 maj 2021

S podpisom pogodbe vse bližje drugemu tiru

Z mesecem majem smo vse bližje realizaciji projekta drugi tir. Dne, 05.05.2021 je na gradbišču v Dekanih simbolično potekal podpis pogodbe za pričetek gradbenih del. Družba 2TDK je namreč včeraj podpisala pogodbo za izvedbo glavnih del na projektu drugi tir, in sicer še za odsek med Divačo in Črnim Kalom.

Carinsko pretočno skladišče Kozina 31 marec 2021

Carinsko pretočno skladišče Kozina

Tokrat objavljamo novico iz revije Finance, kjer so pripravili prispevek o našem podjetju in o gradnji carinskega skladišča Kozina. Veseli nas, da naše delo in projekt gradnje regalno pretočnega skladišča Kozina, ki bo le 25km oddaljen od slovenskega pristanišča Koper, dobiva končno podobo in bo kmalu pričel obratovati.

 


Skupaj zmoremo 12 november 2020

Skupaj zmoremo

Modern logistični center RCM Kozina

V podjetju RCM d.o.o. smo uspešno pričeli drugo fazo izgradnje modernega logističnega centra RCM v obrtno-industrijski coni Hrpelje-Kozina.

 


S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

Spedicija.hr
Novosti glede poslovanja z Veliko Britanijo po odhodu iz EU