Asistenca

Transportne storitve

Špedicija RCM d.o.o. je organizator prevoza blaga v mednarodnem in domačem prometu. Našim poslovnim partnerjem nudimo organizacijo posamezne vrste transporta ali najboljšo kombinacijo različnih vrst transporta:

 • kopenskega transporta;
 • pomorskega transporta in
 • letalskega transporta.

Kopenski transport

V špediciji RCM, d.o.o. organiziramo cestni in železniški transport blaga, prav tako nudimo storitve natovarjanja tovora in prekladov. Organizacijo kopenskega transporta nudimo širom Evrope, v državah bivše SZ, državah Bližnjega vzhoda in obratno. Prevoze opravljajo izkušeni vozniki s sodobnimi tovornimi vozili.

Vrste transporta:

 • domači in mednarodni cestni prevozi delnih in kompletnih nakladov;
 • izredni prevozi – težki tovori in tovori izrednih dimenzij;
 • organizacija železniških prevozov (kontejnerji + generalni tovori);
 • prevozi nevarnega blaga (ADR);
 • organizacija pretovorov in skladiščenja.

Prevozna sredstva za prevoz nevarnega blaga izpolnjujejo vse zahteve v skladu z evropskimi ekološkimi standardi. Sodelujemo tudi s Slovenskimi železnicami in tujimi železniškimi operaterji, kar zagotavlja celovitost logističnih storitev. Slovenske železnice zagotavljajo neposredno povezavo Luke Koper z različnimi destinacijami, tako v Sloveniji kakor tudi v državah Srednje in Vzhodne Evrope. Organiziramo železniške transporte, tako v tranzitu čez Slovenijo, kot tudi uvoze in izvoze. Prav tako organiziramo železniški transport v Luko Koper in iz nje. Številne izkušnje pri mednarodnih in domačih prevozih omogočajo zagotavljanje kompleksnih in celovitih logističnih storitev.

Organiziramo vse oblike prevoza: klasični, intermodalni in kombinirani.

Kontakt: transport@rcm.si


Pomorski transport

V okviru pomorskega transporta vam kot špediter  nudimo organizacijo s:

 • kontejnerji –FCL (polni kontejnerji),
 • kontejnerji –LCL (zbirni kontejnerji),
 • generalnimi tovori in
 • projektnimi tovori.

 

Idealna lokacija pisarn špedicije  RCM d.o.o., PE Koper, v neposredni bližini Luke Koper, nam omogoča optimalne pogoje za sodelovanje z Luko Koper, ladijskimi agenti, carinskim uradom in lokalnimi transportnimi podjetji.
V sodelovanju s poslovnimi partnerji lahko ponudimo pretovor blaga (stuffing/stripping) v carinskih skladiščih v neposredni bližini Luke Koper, kar nam omogoča večjo fleksibilnost in nadzor nad tovorom.


Kontakt: koper@rcm.si


Letalski transport

Špedicija RCM, d.o.o. v sodelovanju s poslovnimi partnerji nudi dostavo tovora po celem svetu. V skladu z dogovorom lahko usklajujemo celoten proces prevoza blaga od vrat do vrat, vključno s carinjenjem. Naše storitve vključujejo tudi organizacijo prevoza posebnih tovorov, kot so nevarne snovi (ADR), žive živali (AV) in pokvarljivo blago.

Kontakt: vladimir.sekulic@rcm.si


Oglejte si tudi...

Špediterske storitve

Špediterske storitve

Preberi več
Transportne storitve

Transportne storitve

Preberi več
Skladiščenje

Skladiščenje

Preberi več

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

Spedicija.hr
Sodobni carinsko skladiščni center v OIC Hrpelje v Kozini na površini z več kot 15.000 m².