Asistenca

Novice

Pridobili smo certifikat HACCP 21. junij 2024

Pridobili smo certifikat HACCP

Podjetje RCM se je zavezalo k zagotavljanju najvišje kakovosti ter vzpostavitvi kulture varnosti živil in krme. Uspešno smo pridobili certifikat za sistem vodenja, ki zajema skladiščenje živil in krme na naši lokaciji RCM d.o.o., PE Hrpelje - Kozina. Naše podjetje ima vzpostavljen in vzdrževan sistem vodenja, ki izpolnjuje zahteve standarda HACCP v skladu z zahtevami CXC RCP1-1969,2020.

PRIDRUŽITE SE EKIPI ZLATONITNIKOV – študentsko delo z možnostjo zaposlitve 10. junij 2024

PRIDRUŽITE SE EKIPI ZLATONITNIKOV – študentsko delo z možnostjo zaposlitve

Tokrat objavljamo oglas za prosto študentsko delo podjetja RCM, d.o.o.

Vabimo vas, da postanete ključni del naše špedicijske ekipe v podjetju RCM d.o.o. Iščemo polnoletno, odgovorno in motivirano osebo, ki bo prispevala k uspehu našega podjetja. V podjetju boste vključeni v program mentoriranja na delovnem mestu, ter tako imeli na razpolago svojega mentorja.


Optimizirajte svoje transportne poti z RCM d.o.o. 30. maj 2024

Optimizirajte svoje transportne poti z RCM d.o.o.

Isčete načine za zmanjšanje stroškov prevoza, pospešitev dobavnih verig in izboljšanje učinkovitosti logistike?

 

Potem ne iščite dlje od RCM d.o.o., strokovnjaka za optimizacijo transportnih storitev! 

V današnjem dinamičnem poslovnem svetu je učinkovit transport ključen za uspeh. V podjetju RCM razumemo vaše potrebe in vam ponujamo celovite rešitve za optimizacijo transportnih poti, ki vam bodo prihranile čas, denar in zmanjšale vpliv na okolje. 


Obvestilo o spremembi naslova sedeža podjetja 20. maj 2024

Obvestilo o spremembi naslova sedeža podjetja

Spoštovani! Na tem mestu vas obveščamo, da smo v podjetju RCM špedicija, gostinstvo, trgovina in proizvodnja d.o.o. zaradi selitve v nove poslovne prostore, spremenili sedež podjetja. 

 

Od dne, 18.05.2024 smo vam na voljo na novem naslovu: 

RCM d.o.o.
Nicina 13
SI-2391 PREVALJE

 

Prijazen pozdrav, Ekipa RCM, d.o.o.

Prevalje, 20.05.2024


Carinski dan 2024: Predstavitev pričakovanih sprememb na področju carinske zakonodaje in smernic na področju razvoja e-CARINE 12. april 2024

Carinski dan 2024: Predstavitev pričakovanih sprememb na področju carinske zakonodaje in smernic na področju razvoja e-CARINE

Na GZS je potekal prvi carinski dan

Carinski dan 2024: Predstavitev pričakovanih sprememb na področju carinske zakonodaje in smernic na področju razvoja e-CARINE

Predstavniki podjetja RCM smo se udeležili prvega carinskega dne v organizaciji GZS.

Na prvem carinskem dnevu, ki sta ga organizirala GZS - Združenje za promet pri GZS in podjetje ZZI d.o.o., smo se udeleženci seznanili z novostmi na področju carine in z digitalnimi rešitvami, ki lahko podjetjem olajšajo carinske postopke.


RCM d.o.o. - Superfinalist izbora Zlata nit 2023 3. april 2024

RCM d.o.o. - Superfinalist izbora Zlata nit 2023

Kako se izviti iz primeža pregovorne skromnosti Slovencev? Morda tako, da se pohvalimo. Na marsikaj smo namreč lahko ponosni. Zahvaljujoč Dnevnikovemu projektu Zlata nit imamo denimo prvi na svetu raziskavo, ki je že leta 2007 v središče raziskovanja postavila odnose in njihovo merjenje. Da gre za pionirsko delo, dokazujejo tudi številke: doslej je sodelovalo 453 podjetij, ugotovitve pa slonijo na 115.699 izpolnjenih vprašalnikih. 

Ponosno razširjamo skladiščne kapacitete v carinskem skladišču PE Hrpelje-Kozina! 27. marec 2024

Ponosno razširjamo skladiščne kapacitete v carinskem skladišču PE Hrpelje-Kozina!

Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo v podjetju RCM d.o.o. uspešno zaključili razširitev skladiščnih kapacitet v našem carinskem skladišču v PE Hrpelje-Kozina. Pridobili smo dodatnih 1000 m2 skladiščne površine, kar nam omogoča, da še bolje poskrbimo za potrebe naših dragocenih kupcev in nudimo optimalne skladiščne rešitve za blago iz tretjih držav.


PRIDRUŽITE SE EKIPI ZLATONITNIKOV – študentsko delo z možnostjo zaposlitve 25. marec 2024

PRIDRUŽITE SE EKIPI ZLATONITNIKOV – študentsko delo z možnostjo zaposlitve

Tokrat objavljamo oglas za prosto študentsko delo kar na dveh lokacijah podjetja RCM, d.o.o. Iščemo polnoletno, odgovorno in motivirano osebo, ki bo prispevala k uspehu našega podjetja. V podjetju boste vključeni v program mentoriranja na delovnem mestu, ter tako imeli na razpolago svojega mentorja. 

Diagnostika zdravja organizacije 19. marec 2024

Diagnostika zdravja organizacije

Ključ do trajnosti in trdoživosti se skriva v nečem, kar je pogosto spregledano – človeškem kapitalu.

Na vprašanje, kako trajnostne in trdožive so slovenske organizacije, odgovarja najnovejša raziskava Zdrava organizacija prihodnosti. Pri tem so združili moči Združenje Manager, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani, Institut Jožefa Stefana, Harvard Business School in podjetje Quintaum, ki je v ta namen razvilo diagnostično orodje. V končnem izboru so sodelovali NLB, Riko, Medex, RCM, Varis, Acies Bio, Cpoef, CRMT, Labena in Eos.

Skrb za duševno zdravje velik izziv vodenja 11. marec 2024

Skrb za duševno zdravje velik izziv vodenja

Slabo duševno zdravje je velik davek pandemije covida-19, med razloge pa spada še negotova realnost, ki jo povzročajo vojna v Ukrajini, rekordno visoka inflacija in s tem strma rast življenjskih stroškov. Jasno je, da je primeren delovni proces pomemben varovalni dejavnik dobrega duševnega zdravja, saj zaposlenim omogoča doživljanje pozitivnega občutka vključenosti, koristnosti, kreativnosti in podpore sodelavcev. 

Izjemen vzpon slovenskega podjetništva - RCM d.o.o. na 183. mestu med TOP 500 22. februar 2024

Izjemen vzpon slovenskega podjetništva - RCM d.o.o. na 183. mestu med TOP 500

V zadnjih letih je slovensko gospodarstvo doživelo izjemen vzpon podjetništva, ki je prinesel pomembno preobrazbo. Analiza 500 največjih slovenskih podjetij po prodaji razkriva, da že 141 izmed njih pripada podjetnicam in/ali podjetnikom. 

Zlata nit 2023 - finalisti izbora najboljših zaposlovalcev leta 2. februar 2024

Zlata nit 2023 - finalisti izbora najboljših zaposlovalcev leta

S ponosom vas obveščamo, da smo se uvrstili seznam finalistov izbora najboljših zaposlovalcev leta 2023.


1234Zadnja

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

Spedicija.hr
Sodobni carinsko skladiščni center v OIC Hrpelje v Kozini na površini z več kot 15.000 m².