Asistenca

Novice

Revija za odgovorno podjetništvo - Slovenski SBC podjetniki

Prispevek RCM - Pomorski zbirniki za uspešno poslovanje po celem svetu

Revija za odgovorno podjetništvo - Slovenski SBC podjetnikiOrganizirajo prevoz vseh vrst pošiljk v uvozu, izvozu in tranzitu, tako paletiziranih kot tudi nepaletiziranih. Omenjeno storitev je smiselno uporabiti, če nimate namena povečevati obratnih sredstev oziroma zalog blaga ali nimate zadostnih skladiščnih zmogljivosti. Na ta način lahko ohranite enakomeren pretok zalog v manjših količinah. V RCM, d. o. o., jo zagotavljajo z obsežno mrežo zmogljivosti in kontejnerskih tovornih postaj.

 

Več prostora pri najavi dostave

Med prednostmi pomorskih zbirnikov velja omeniti tudi lažjo najavo dostave. Številni končni namembni kraji namreč zahtevajo imenovanje o dostavi. To lahko postane težavno s polno kontejnersko pošiljko (FCL), kjer morate zabojnik prevzeti, dostaviti in vrniti v pristanišče v roku osmih dni (preden je vaš tovor podvržen pristojbinam) – glede na navedeno nikoli ne veste ali boste znotraj časovnega okvirja. Pri LCL pošiljki imate več časa - po navadi približno 5 dni v pristanišču, in nato 7 ali več dni v dekonsolidacijskem skladišču. »Zaradi tega je bolj verjetno, da boste dobili naročilo za dostavo, preden se začnejo zaračunavati pristojbine,« razlagajo v RCM.

 

Dosledno pregledan tovor

Posebno pozornost namenjajo tudi blagu, ki je združeno v pošiljko LCL – v njem ne sme biti nevarnih snovi, tekočin ali pokvarljivega blaga - kar pomeni, da če pošiljate s RCM LCL, boste imeli znatno manjše tveganje za pregled kot pri tradicionalnem ponudniku LCL.

 

 Brez zagat pri poškodbah ali izgubi tovora

V podjetju RCM, d.o.o. poskrbimo tudi za zavarovanje tovora med prevozom, torej brez rizikov v primeru poškodb ali izgube vašega tovora. Z zavarovanjem tovora so tako krite izgube ali škode, med prevozom po kopnem, vodi ali zraku zaradi bodočih in nepričakovanih rizikov.

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

Spedicija.hr