Asistenca

Novice

Carinsko pretočno skladišče Kozina

Carinsko pretočno skladišče Kozina
Tokrat objavljamo novico iz revije Finance, kjer so pripravili prispevek o našem podjetju in o gradnji carinskega skladišča Kozina. Veseli nas, da naše delo in projekt gradnje regalno pretočnega skladišča Kozina, ki bo le 25km oddaljen od slovenskega pristanišča Koper, dobiva končno podobo in bo kmalu pričel obratovati.

 

Članek iz revije Finance:

Na Kozini špeditersko podjetje RCM gradi pretočno skladišče, ki ga bodo uporabljali večinoma za zbirnike iz Kitajske.

 Špediterska družba RCM s Prevalj - gre za družinsko podjetje, ki sta ga ustanovila Irena in Ivan Sušnik, zdaj pa ga vodi njun sin Dejan Sušnik -, na Kozini gradi pet tisoč kvadratnih metrov veliko skladišče, v katerega bodo vložili sedem milijonov evrov.

 "Gre za regalno pretočno skladišče, ki smo ga začeli graditi septembra, prevzeli pa ga bomo predvidoma 1. junija," pravi Dejan Sušnik. Dela izvajata podjetje K3 iz Novega mesta, ki se ukvarja z montažnimi objekti, in lokalno podjetje Godina. Špedicija RCM zdaj skupaj zaposluje že več kot 60 ljudi, lokacije pa imajo v Kopru, Novem mestu, na Obrežju, v Zagrebu in Tovarniku. Imajo tudi nekaj svojih tovornjakov za prevoz zabojnikov, sicer pa so specializirani za špedicijo."

Pa jih nič ne skrbi zaradi epidemije?

"Do zdaj smo v vsaki krizi zrasli. Imamo dovolj širok nabor v vseh panogah. Če se en trg zamaje, drugi zraste", odgovarja Sušnik."

Lani so zrasli za več kot deset odstotkov in dosegli 14,7 milijona evrov prihodkov. Na Kozini bodo sicer skladiščili večinoma zbirnike iz Kitajske, ki jih bodo nato komisionirali in odpremili po različnih destinacijah. Pričakujejo, da bo vsak teden v skladišče pripotovalo od 70 do 80 zabojnikov.

 

Več informacije o skladišču Kozina si lahko ogledate na tej povezavi:  www.skladisci.si

 

 

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

Spedicija.hr
Novosti glede poslovanja z Veliko Britanijo po odhodu iz EU