Asistenca

Novice

V RCM na poti z obetavnim mladim motokrosistom

V RCM na poti z obetavnim mladim motokrosistom

V RCM stremimo k družbeno odgovornemu delovanju. Tako smo pod svoje okrilje vzeli obetavnega mladega športnika, tokrat motokrosita Tea Šukljana.

V RCM je podpora lokalnemu okolju v katerem delujemo vrednota, ki ji sledimo na poti našega delovanja. Sodelujemo in podpiramo različne klube, društva in sponzoriramo posameznike, ki dosegajo odmevne rezultate tako na domači kot svetovni ravni.

Tokrat vam želimo predstaviti obetavnega mladega motokrosita.

 

Teo Šukljan, ki pri rosnih 9. letih dosega izjemne rezultate doma in v tujini. Prvi odmeven rezultat je Teo dosegel že leta 2015. Kljub vzponom in padcem je Teo pogumno nadaljeval svojo motokrosistično pot in leta 2016 prigaral svoj prvi pokal. Od takrat so njegovi rezultati odmevali tudi na državnih kot pokalnih dirkah. Teo je leta 2019 postal državni prvak v kategoriji MX 50 junior, in leta 2020 pričel dirkati v regijskem prvenstvu v Italiji, na katerem je v svoji kategoriji 65 dosegel drugo mesto.

Teo je pri svojih rosnih 9. letih pridirkal že 50 odličij in 26.  pokalov. Na njegovi športni poti mu ekipa RCM želi nadaljnjih uspehov in varen motokrosistični skok v novo tekmovalno sezono 2021.

S športom in za šport!

Ekipa RCM

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

Spedicija.hr
Novosti glede poslovanja z Veliko Britanijo po odhodu iz EU