Asistenca

Novice

Slovesna otvoritev novega carinskega skladišča v industrijski coni Hrpelje – Kozina

Slovesna otvoritev novega carinskega skladišča v industrijski coni Hrpelje – Kozina

Za podjetje RCM prav gotovo drži, da iz malega raste veliko. V industrijski coni Hrpelje-Kozina je v pičlih 43. tednih zrastlo moderno carinsko skladišče, ki se razteza na več kot 20 tisoč kvadratnih metrih.

V soboto 19. junija je potekala slovesna otvoritev ob odprtju novega skladiščno-carinskega centra v obrtno-industrijski coni Hrpelje-Kozina. V kulturnem delu programu so nastopili člani Folklorne skupine KD Holmec, ki jo vodi Korošec in ustanovitelj podjetja RCM Jani Sušnik. Prisluhnili smo Korošici Ditki, program pa je povezoval Jurij Berložnik. Gostje podjetja RCM, ki so se na Kozino pripeljali z vseh statističnih regij in tudi tujine, pa so uživali tudi ob petju in plesu Folklorne skupine Val Piran.

Goste sta nagovorila ustanovitelj podjetja RCM Jani Sušnik, ki se je zahvalil vsem zaposlenim, ki so v vseh teh letih pripomogli, k rasti in uspehu podjetja RCM. Generalni direktor podjetja Dejan Sušnik pa je zahvalo namenil izvajalcem in podizvajalcem, brez katerih bi bilo odprtje v pičlih 43. tednih nemogoče.

Na 20 tisoč kvadratnih metrih bomo v zaprtih in na odprtih površinah ponujali storitve carinskega skladiščenja, manipulacije carinskega blaga in sproščanje carinskih pošiljk v prosti promet.

Strateško izbrana lokacija modernega carinskega centra je idealno stičišče med pomembnimi kraji kot so Sežana, Rijeka, Trst, Ljubljana, Luka Koper in drugimi večjimi mesti. Bližina večjih pristanišč, avtoceste in železnice so idealna prednost in korak k zmanjšanju vaših logističnih stroškov.

Več lahko preberete na www.skladisci.si

Ekipa RCM

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

Spedicija.hr
Novosti glede poslovanja z Veliko Britanijo po odhodu iz EU