Asistenca

Novice

Intermodalni zabojniki in njihove prednosti

Zakaj bi jih morali uporabljati?

Intermodalni zabojniki in njihove prednosti

Intermodalni zabojniki pomagajo nadzorovati operativne težave, saj zagotavljajo hitro pošiljanje tovora z občutnim skrajšanjem časa in stroškov. In to še ni vse. Zaradi več koristi so ti zabojniki zagotovo spremenili operativne standarde v industriji.

 

Tokrat smo za vas pripravili nekaj prednosti uporabe tovrstnih zabojnikov.

 

 

 

Prihranek časa in truda

Z intermodalnimi zabojniki vam ni treba skrbeti, da boste tovor vedno znova potrebno pretovarjati. Blago samo enkrat naložite v zabojnik in ga uporabite med prevozom. Ni pomembno, ali zabojnik potuje samo po morju. Ali če potuje od morja, do železnice in nato po cesti. To pomeni tudi, da prihranite pri času žerjava, času obratovanja tovornega vozila in hitreje opravite delo. Prihrani čas, trud in denar.

 

Prihrani denar!

Kot je opisano zgoraj, intermodalni zabojniki ne zahtevajo dodatnih operacij in časa. Izpuščajo celo prazne kilometre, ki neposredno pomenijo prihranek ogromne količine denarja. Tako se zdi, da so zabojniki ISO najcenejši zabojniki za podjetje.

 

Povečana zmogljivost

Z uvedbo intermodalnega prometa je vključena tudi železniška industrija. To povečuje obseg enostavnega prevoza velikih količin tovora. Intermodalni zabojniki so se izkazali za najboljšo izbiro.

 

Zanesljivost in učinkovitost

Zanesljivost in učinkovitost sta odločilna dejavnika dobrega poslovanja. To je tisto, na kar se dotaknejo intermodalni prevoz in zabojniki. Celoten postopek pošiljanja je postal bolj zanesljiv, hiter in učinkovit.

 

Varnost in priročnost

Zaradi strogih smernic in standardov ISO intermodalni zabojniki odpravljajo tveganje uhajanja in nevarnih nesreč. Poleg tega je z implementacijo interneta stvari v ladijskem prometu mogoče spremljati celotno potovanje v realnem času.

 

Za več informacij vam je na voljo RCM Team na info@rcm.si

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

Spedicija.hr
Novosti glede poslovanja z Veliko Britanijo po odhodu iz EU