Asistenca

Novice

3. april 2024

RCM d.o.o. - Superfinalist izbora Zlata nit 2023

RCM d.o.o. - Superfinalist izbora Zlata nit 2023
Kako se izviti iz primeža pregovorne skromnosti Slovencev? 

Morda tako, da se pohvalimo.  Na marsikaj smo namreč lahko ponosni.

Zahvaljujoč Dnevnikovemu projektu Zlata nit imamo denimo prvi na svetu raziskavo, ki je že leta 2007 v središče raziskovanja postavila odnose in njihovo merjenje. Da gre za pionirsko delo, dokazujejo tudi številke: doslej je sodelovalo 453 podjetij, ugotovitve pa slonijo na 115.699 izpolnjenih vprašalnikih. Zlata nit kakovost odnosa med podjetjem in zaposlenimi raziskuje celostno – tako kvantitativno kot kvalitativno. Poleg vprašalnika za zaposlene vpogled v organizacijski razvoj ponuja raziskava sodobnega voditeljstva.

Komisija je kot zgled in navdih letos prepoznala tri podjetja, vsako v svoji kategoriji –Predsednik uprave Dnevnika Bojan Petan je strnil, da »so zlatonitniki podjetja, kjer inšpektorat za delo ostane brez dela«.

Luka Mesec, minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, je dodal, da se civilizacija začne s sodelovanjem. Od tod izhaja moč človeštva. Najpomembnejše je, s katero ekipo se podamo na pot. Ali kot se glasi zlata modrost Zlate niti: Dobri odnosi, zdrava rast. 

S ponosom sporočamo, da je naše podjetje RCM d.o.o. uvrstilo med superfinaliste za prestižno nagrado Zlata nit 2023 v kategoriji srednje velikih podjetij. 

Uvrstitev med superfinaliste predstavlja priznanje za izjemne dosežke in odličnost podjetja v različnih vidikih poslovanja. Zlata nit je ugledna nagrada na področju kakovosti odnosov na delovnih mestih. Naše podjetje je osvojilo to prestižno priznanje zaradi svoje izjemne doslednosti in predanosti vrednotam našega podjetja, ki pripomorejo k dobrim poslovnim odnosom v podjetju. 

Ta uvrstitev ni le priznanje za podjetje, temveč tudi potrditev našega trdega dela in prizadevanj za krepitev dobrih odnosov znotraj podjetja in navzven. Zlata nit je zato dodaten dokaz uspešnosti in odličnosti podjetja ter potrditev zaupanja naših strank in partnerjev. 

Ob visoki uvrstitvi v sam vrh izbora, izražamo iskreno hvaležnost celotni ekipi za trud, predanost in zavezanost k skupnemu uspehu. Prav tako se zahvaljujemo strankam in partnerjem za njihovo podporo in zaupanje.

Še naprej si bomo prizadevali za odličnost in trajnostni razvoj, s čimer bomo krepili svoj položaj v panogi ter nadaljevali gradnjo močnih in trajnostnih poslovnih odnosov.

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

Spedicija.hr
Sodobni carinsko skladiščni center v OIC Hrpelje v Kozini na površini z več kot 15.000 m².