Asistenca

Novice

Vse logistične storitve na enem mestu

Vse logistične storitve na enem mestu

V podjetju RCM d.o.o. smo bili več kot dva desetletja specializirani za carinsko posredovanje. Skozi dve desetletji smo skupaj z našimi poslovnimi partnerji rasli z roko v roki in tako širili svoj storitveni asortima.

Podjetje RCM je danes ključen ponudnik logističnih storitev na slovenskem trgu. Za potrebe mednarodne trgovine opravljamo:

1. STORITVE CARINSKEGA POSREDOVANJA

2. ORGANIZACIJA VSEH VRST TRANSPORTA

3. CARINSKO SKLADIŠČENJE

 

STORITVE CARINSKEGA POSREDOVANJA

Carina je obvezna denarna dajatev, ki se pobira za blago, ki se uvaža na določeno carinsko območje, izvaža iz njega ali pa se preko njega prevaža. V podjetju nudimo storitve carinskega posredovanja. Svetovanje in posredovanje pri vseh vrstah carinskih postopkov. Carinski postopki so vsi postopki v procesu pridobivanja izvozne, uvozne ali tranzitne dokumentacije za blago.

V podjetju storitve carinskega posredovanja nudimo na mejnih prehodih Gruškovje – Macelj, Obrežje – Bregana, v Novem mestu in v neposredni bližini Luke Koper.

Na omenjenih lokacijah podjetje RCM za svoje poslovne partnerje, uvoznike ali izvoznike različnega blaga uredi vso zakonsko potrebno dokumentacijo za izvoz ali uvoz blaga v Slovenijo ali ostale države EU. Vsi naši zaposleni imajo licence za zastopanje v carinskih zadevah. Našim strankam uredimo tudi vso potrebno dokumentacijo za blago, za katerega je potreben sanitarni ali veterinarski inšpekcijski nadzor.

RCM je imetnik dovoljenja za poenostavljene carinske postopke (AEO), ki omogoča hitrejšo izvedbo carinskega postopka in zato hitrejši pretok blaga.

 

CARINSKO SKLADIŠČE

Podjetje RCM za svoje stranke razpolaga z modernim logističnim centrom, ki se nahaja v Obrtno-industrijski coni Hrpelje na Kozini. Sodobni logistični center na površini z več kot 20.000 m². Od tega kar 5.000 m² zaprtih skladiščnih prostorov, namenjenih posebej za potrebe carinskega skladiščenja.

V podjetju na tem mestu  pretovarjamo in odpremljamo blago. Vsi naši skladiščni objekti so tehnično varovani, programska oprema pa omogoča popolni nadzor nad sledljivostjo vašega blaga.

 V modernem skaldiščnem centru vam je prav tako na voljo:

  • Distribucijo in prepakiranje pošiljk.
  • Pretovarjanje zabojnikov.
  • Cross – Docking (izvajamo direktni pretovor blaga iz vozila na vozilo).
  • Paletiziranje

 

ORGANIZACIJA VSEH VRST TRANSPORTA

RCM d.o.o. je organizator prevoza blaga v mednarodnem in domačem prometu. Našim poslovnim partnerjem nudimo organizacijo posamezne vrste transporta ali najboljšo kombinacijo različnih vrst transporta:

  • kopenskega transporta;
  • pomorskega transporta in
  • letalskega transporta.

 

Za več informacij vam je 24 ur na dan na voljo RCM Team na:

uvoz@rcm.si ali +386 2 79 53 140

 

Ekipa RCM

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

Spedicija.hr
Novosti glede poslovanja z Veliko Britanijo po odhodu iz EU